lauantai 30. elokuuta 2014

i will always love u

i will always love you 
i will always love you
you my darling you
bittersweet memories, that is all i`m taking with me.
So goodbye, please don`t cry

Tässä vähän ihania muistoja edellisistä unohtumattomista hevosista. Tulen aina rakastamaan teitä! 

Tässä tämä jukuri poni, joka oli ensimmäinen hoitoponini. Jostainhan se piti aloittaa, joten pienessä karvakasassa oli minulle harjattavaa tarpeeksi. Tuon ponskin kanssa puuhailin vaikka mitä, maastoilua, juoksutusta ja lähinnä taluttelua. Aloitin heppailun siis 7. luokan puolessa välissä, joten olin jo sen kokoinen, etten pikku poneilla voinut ratsastaa. Tällöin tuli ostettua ensimmäinen riimu ja naru. Tuolloin niin pienet hetket tekivät iloiseksi!



Tässä kuvia ekoista tallikisoista. Meillä on ollut tämän erikoisen ponin kanssa upeita muistoja, ja tämä olikin ensimmäinen hepsu, kellä ratsastin. Opin kaiken tuolta ponilta. Se on niin ketterä ja ponimaisen viekas, että useasti tuli maistettua kentän hiekkaa. Harmi vain, ettei tämä poni ollut isompi... Menisin sillä vrm vieläkin.. hahaha...

Tämä hevonen on satuttanut minua eniten poistuessaan elämästäni. Tämä oli jotain niin ihanaa, ja taivaallista. Sain kokea nuoren hevosen koulutusprosessin ystäväni kanssa. Niin hyvä hevonen, vailla hyvää paikkaa... Tämän hepsun kanssa aika kului jalkaa kylmätessä, haavaa hoitaessa, lääkkeitä laittaessa, kun sai potkun kinttuunsa. Olisi ollut vain rahasta kiinni, niin olisin maksanut tuolle hepalle kaiken tarvittavan. Ajatuksissani, tällä hevosella on hyvä olla, vaikka en ole sitä vuosiin nähnytkään.


Komea liikkeinen, herrasmiehen luonteen omaava suomiputte. Avarsi silmäni suokki-ihmisille. Tällä hevosella valmentauduin ja kisasin viimeisenä, ennen Mimmiä.  Kaipaan vieläkin sitä ravia, niitä tahdikkaita tempauksia!  Mutta joskus on vain parempi jättää muistot niin kauniiksi, kuin ne nyt ovat <3

Ulpu onkin yksi hienoimmista lainahevosista, jota olen lainaillut oikeastaan koko ratsastushistoriani ajan. Kiitos tästä Ulan omistajalle, Ihanalle ja rakkaalle ystävälleni! Älä huoli, lainailen Ulbua jatkossakin! Ula on aina semmonen sopiva heppa, että istui sinne koska vaan, niin ei se huonosti menekään. Ulalle en niinkään jäähyvästejä anna, sillä Ulpu ja sen tuleva vauva pysyy elämässäni vielä pitkään:)





Näin vanhoja muistoja selatessa tajusin, ettei nämä ihanat otukset eivät edes mahdu yhteen postaukseen. Yhden hevosen jätin mainitsematta, sillä joskus on vain parempi antaa muistojen olla.

6 kommenttia:

  1. Voi että kun ihana! <3 tervetulloo milloin vain lainaileen!

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuvia ootte ollu ihanat parit ja nyt oot mimmin kans onnellisin ja ihana♥

    VastaaPoista
  3. If you are looking for the Software Engineering Help assignment then in this case you can opt for our Economics Assignment Help.we provide the best Economics assignment helpers.We also provide Macro Economics Assignment Help for students across the globe. for more information contact us +16692714848.

    VastaaPoista
  4. Students require Civil Law Assignment Help to comprehend and find out about the different classifications of the wrongdoings, and the punishment and case procedures identified with them.

    VastaaPoista
  5. We are a leading company for all your Assignment Help Online need. We have the world best team who can give you the top-quality assignment help online solution. Call us right now and discuss your assignment requirement.

    VastaaPoista