sunnuntai 31. elokuuta 2014

DAY ONE

Ensimmäinen päivä selätetty! Pieni sadepilvi seurasi meitä, ja Mimmi onnistui takasensa telomaan, mutta onneksi pieni haava vain. Nyt tämä epäonnen sadepilvi on häädetty, ja päällämme paistaa aurinko, tai kuvainnollisesti aurinko paistaa. Todellisuudessa syksy on tullut ja pian tuleekin jo talvi. Aika menee, kuin siivillä. Varsinkin nyt, kun on kamalasti uutta opeteltavaa ja ihmeteltävää. Mimmi pelkäsi hieman uuteen talliin menemistä, eikä tietoakaan sisään menosta ollut. Mutta saatiin Mimmi talliin ja nyt huomattiin, ettei ne möröt siellä asu.
Tänään olinkin sänkkärillä hieman rennosti köpöttelemässä. Ensimmäinen viikko menee lähinnä tutustumisessa uuteen paikkaan. Treenaillaan vasta kunnolla sitten, kun Mimmin stressi on vähän lieventynyt. Pellolla Mimmi olikin jo melkein ilmassa ennen alkukäyntejä. Koko hevonen oli hieman jännittynyt ja stressaantunut, mikä on ymmärrettävää. Ravi ei näyttänytkään ravilta, mutta ekojen laukkojen jälkeen Mimmi hieman keskittyi ravaamaan. Päätimme ratsastuksen pitkällä kävelyllä ja päivä olikin pulkassa!











2 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
  2. If you are looking for the Software Engineering Help assignment then in this case you can opt for our Economics Assignment Help.we provide the best Economics assignment helpers.We also provide Macro Economics Assignment Help for students across the globe. for more information contact us +16692714848.

    VastaaPoista